Tractoras de tuns iarba 7,6 kW Stihl RT 4082 latime lucru 80 cm

STIHL
nou
12.150,00 RON
Tractoras de tuns iarba 7,6 kW Stihl RT 4082 latime lucru 80 cm
Momentan indisponibil
Cod Produs: RT 4082 Ai nevoie de ajutor? 0734890622
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Tractoras de tuns iarba 7,6 kW Stihl RT 4082 latime lucru 80 cm


Specificatii tehnice:
Peluze pana la 4.000 m2
Latimea de taiere        80 cm
Inaltimea de taiere      35-90 mm
Cos colector    250 litri
Capacitate rezervor     6 litri
Deplasare        452 cm3
Putere nominala          7,6 kW / 10,3 PS
Viteza de lucru            2.700 rpm
Lungimea tractorasului           213 cm
Inaltimea tractorasului            118 cm
Latimea tractorasului  90 cm
Greutate          202 kg
Nivelul de putere acustica garantat LWAd [dB (A)] 100 dB (A)
Nivelul de presiune acustica masurat LpA     86 dB (A)

Tractorasul de gazon STIHL RT 4082 este perfect dacă doriți să tundeti cu precizie gazonul. Datorită micului său cerc de întoarcere și cu o vedere frontala fara obstacole, puteți lucra deosebit de eficient, în special în grădini cu copaci, arbuști și paturi de flori. Scaunul șoferului poate fi deplasat și reglat la o înălțime confortabilă fără scule. Cadrul profund al tractorasului asigură montarea și demontarea fără efort. Cu autopropulsarea cu o singura pedala, direcția de deplasare poate fi schimbată convenabil între treapta de mers înapoi și înapoi cu ajutorul unei pârghii de mână pentru a facilita manevrarea rapidă. Lamele punții de cosit pot fi, de asemenea, cuplate și decuplate foarte ușor de la panoul de comandă. Cosul de colectare a ierbii, cu o capacitate de 250 de litri, poate fi ușor de deschis de pe scaunul șoferului tragând mânerul arcului, prin care tăieturile sunt complet rasturnate . Sistemul de management al colectarii asigură cea mai bună culegere posibilă a ierbii pe întreaga lățime de tăiere. Puteți, de asemenea, opțional să modernizați acest tractoras cu o inserție pentru mulci. Aici, tăieturile de iarbă sunt lăsate pe gazon ca îngrășământ natural pentru a promova creșterea gazonului.

Anvelope pentru gazon
Pneurile mari de gazon ale tractorasului Stihl protejează gazonul. Datorită umărului rotunjit al pneurilor, acestea reduc formarea de piste de rulare.

 Prindere pentru remorca
Cârligul integral de remorcare permite montarea ușoară a echipamentelor, cum ar fi remorca basculantă convenabilă PICK UP 300, care poate fi de asemenea utilizată ca o roaba

           
 Reglarea înălțimii de tăiere central
Pârghia pentru reglarea centrală este amplasată direct lângă scaunul șoferului. Permite reglarea individuală a înălțimii de tăiere în până la opt trepte.
  
 Cadru robust
Construcția robustă a cadrului asigură stabilitatea necesară și confortul de conducere. Designul compact al tractorasului STIHL impresionează și atunci când lucrați cu atașamente precum setul de curățare a zăpezii, de exemplu.
    
 Scaun reglabil si arc
Poziția perfectă a scaunului poate fi reglată fără utilizarea instrumentelor. Acest lucru permite ajustarea individuală a scaunului șoferului la aproape orice dimensiune a corpului.
   
 Cerc de cotire mic
Datorită designului compact al carcasei, tractorasele STIHL sunt potrivite și pentru pasaje înguste și peluze cu creștere densă a copacilor și numeroase tufișuri. Vederea frontală fără obstacole asigură un grad ridicat de manevrabilitate.
  
 Pas mic
Pasul scazut pe tractorasele STIHL ofera un spatiu suficient pentru picioare si permite montarea si demontarea confortabila.
  
 Sistemul de management al colectarii
Sistemul de management al colectarii de pe ambele părți ale punții de cosit asigură o adunare optimă a lamelor de iarbă pe toată lățimea de lucru. Ghidează iarba la lamele de cosit.
           
 Cos colector pentru iarbă cu mâner cu arc
Cosul colector de iarbă din plastic poate fi golit fără efort de pe scaunul șoferului cu ajutorul unui mâner cu arc. Proiectul "dumper" asigură o umplere optimă și golirea reziduală a cosului colector. Curățarea poate fi efectuată cu ușurință.
           
 Pedala de autopropulsie
Cu autopropulsia STIHL cu o singură pedală, direcția de deplasare poate fi schimbată convenabil între treapta de mers înapoi și înapoi cu ajutorul unei pârghii de mână pentru a facilita manevrarea rapidă. Pedala sensibilă la presiune permite controlul fin al vitezei dintre viteza maximă și starea de repaus. Pedala de frână separată asigură oprirea imediată.

 Ambreiaj cu lamă electromagnetică (EBC)
Sistemul de ambreiaj pentru activarea punții de cosit facilitează cuplarea și decuplarea lamelor. Acesta poate fi operat convenabil de la panoul de control.
 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!